18травня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА ЕКОНОМІКА Кропивницькі підприємці побували на одній із найважливіших подій у Європі та Середземноморському басейні (ФОТО)

ЕКОНОМІКА

Кропивницькі підприємці побували на одній із найважливіших подій у Європі та Середземноморському басейні (ФОТО)

400861512 854713453325704 6335130184500732580 n

На запрошення Асоціації управління відходами України кропивницький «Екостайл» долучився до однієї з найважливіших подій в Європі та Середземноморському басейні, присвяченій технологіям, послугам і промисловим рішенням у секторах зеленої економіки та економіці замкнутого циклу.

"Участь у таких заходах не тільки допомагає нам бути в курсі найперспективніших екологічних інновацій, а й надихає нас не зупинятися на досягнутому. Ознайомившись з кращими світовими практиками у сфері поводження з відходами, ми прагнемо впроваджувати цей досвід у нашій роботі.

Це допоможе нам ще ефективніше дбати про навколишнє середовище та забезпечувати нашим клієнтам високоякісні та екологічні послуги.

Дякуємо Асоціація Управління Відходами та її голові – Nicole Danilova за запрошення. З нетерпінням чекаємо нових можливостей для співпраці та важливих зустрічей", – зазначили учасники виставки.

На форумі було представлено інновації у галузі екології: від передових технічних рішень до найновіших інформаційних технологій та методів якісного обслуговування клієнтів у сфері поводження з відходами.

Читайте також: Фахівці кропивницького "Екостайлу" розширили знання студентів про роботу міського сміттєзвалища

Як кропивничан спонукають до роздільного збору відходів

Кропивницькій молоді продемонстрували, як люди впливають на природу