04травня2024

ГОЛОВНА ЕКОНОМІКА Кропивницький: у центрі підтримки підприємництва навчали передбачити поведінку людей (ФОТО)

ЕКОНОМІКА

Кропивницький: у центрі підтримки підприємництва навчали передбачити поведінку людей (ФОТО)

434459608 826705502832756 489271169476859334 n

Бути психологом у власній справі навчала фізіогномістка і психотерапевтка Наталія Марченко.

У Кропивницькому Центрі підтримки підприємництва розповіли, що люди з круглою формою обличчя мають швидку реакцію, здатні адаптуватися до будь-яких умов? А людина з великими очима має велику уяву та тягу до планування? Про ці та інші факти говорить інструмент візуальної психодіагностики – фізіогноміка.

Наталія Марченко – фізіономістка, експертка на телебаченні, психотерапевтка, авторка проєкту «BeYou: будь собою і живи своє життя, авторка психологічних продуктів.

Тренерка розповідала про фізіогномічні маркери, за допомогою яких, можна зрозуміти та передбачити поведінку людини відповідно до її особистих мотивів та цінностей.

"Наша голова має три зони: інтелектуальні здібності, емоційна сфера, інстинкти та вольові якості. Все, що вище підборіддя, – це наша інтелектуальна зона. Емоційна сфера – брови, кінчик носа, губи. Інстинкти та вольові якості – щелепа. Відомо, що мозок поділяється на праву і ліву півкулі. Права півкуля, відображається на лівій стороні обличчя і відповідає за особисте життя, хобі, задоволення, стосунки. Ліва сторона нашого мозку відображається на правій стороні обличчя і вона про роботу", – пояснила Наталія Марченко.

За її словами, володіючи відповідним умінням «зняти інформацію» з обличчя співрозмовника, можна досягти успіху.

Ця зустріч дала учасницям найважливіші інструменти для розуміння людського обличчя і системи його аналізу. А здобуті знання будуть корисні для бізнесу, самопізнання, виховання дітей, для стосунків.