01травня2024

ГОЛОВНА ОСВІТА Запрошення для лекторів приєднатися до розвитку освіти Добровеличківської громади

ОСВІТА

Запрошення для лекторів приєднатися до розвитку освіти Добровеличківської громади

3default 113569

Команда освітньо-культурного простору Гончаренко центр Добровеличківка, що на Кіровоградщині, пропонує відкритий майданчик для просвітницьких лекцій, воркшопів та майстер-класів на своїй локації.

У такий спосіб освітяни пропонують долучитися до розвитку Добровеличківської громади.

За словами директора простору Романа Холіна, спікером у Гончаренко центрі може стати будь-хто, хто готовий безкоштовно поділитися своїми знаннями чи навичками з іншими жителями селища.

«Ми успішно викладаємо англійську для дітей і дорослих, навчаємо цифрової безпеки, фінансової грамотності, але розуміємо, що запит на події значно більший. А тому пропонуємо жителям Добровеличківської громади та Кіровоградщини загалом долучитися до розвитку місцевої освіти в ролі спікерів та лекторів. Це можуть бути і лекції, і майстер-класи, і воркшопи, і творчі вечори. Головне — бажання ділитися своїми знаннями чи творчістю», — зазначають у центрі.

Аби стати лектором у центрі Добровеличківки, достатньо зателефонувати керівнику проєкту за телефоном +38 (097) 938-21-33 або завітати безпосередньо до центру: Добровеличківка, вул.Поповича,13.

Крім того, локацією простору для проведення власних заходів можуть безоплатно скористатися волонтери та громадські організації.

«Ми відкриті до будь-яких ідей та ініціатив. Крім того, наш центр — це ще й чудовий майданчик для громадських організацій, волонтерів та інших об’єднань, які потребують місця для проведення власних заходів. Ми надаємо цю можливість безкоштовно, адже віримо, що в такий спосіб робимо внесок у розвиток та майбутнє нашої громади», — додають в освітньому просторі.