02травня2024

ГОЛОВНА ОСВІТА У Кропивницькому провели обласний профорієнтаційний захід для абітурієнтів (ФОТО)

ОСВІТА

У Кропивницькому провели обласний профорієнтаційний захід для абітурієнтів (ФОТО)

438093423 881522470445622 513556278264178709 n

У приміщенні Центральноукраїнського національного технічного університету відбувся обласний профорієнтаційний захід "Профі FEST-2024".

Метою заходу стало налагодження тісної співпраці між освітніми закладами області у сфері профорієнтаційної роботи, привертання уваги майбутніх абітурієнтів до навчання в закладах професійної (професійно-технічної), передвищої та вищої освіти Кіровоградської області, а також підвищення результатів вступної кампанії. Це стало можливим завдяки започаткованому обласному профорієнтаційному проєкту "Хочу тут навчатися", у складі якого й відбувся "Профі FEST-2024".

Учасниками заходу стали заступниця начальника Кіровоградської обласної військової адміністрації Катерина Колтунова, директорка департаменту освіти і науки ОВА Ельза Лещенко, представники університетів, коледжів, училищ, ліцеїв та майбутні абітурієнти.

«Щиро бажаю кожному з вас, щоб навчання не було марною витратою часу. Нехай ви отримаєте гідну професію, а ваша майбутня робота буде цікавою та високооплачуваною. Нехай роки студентства наповняться яскравими, веселими та добрими враженнями, а ваш успіх буде супроводжувати завжди», – зазначила Катерина Колтунова.

На заході представили локації закладів вищої, фахової передвищої та професійної (професійно-технічної) освіти міста Кропивницького.