02травня2024

ГОЛОВНА ПОДІЇ Повідомили про підозру кропивницькому тіктокеру, який викладав у мережу заборонений контент (ФОТО)

ПОДІЇ

Повідомили про підозру кропивницькому тіктокеру, який викладав у мережу заборонений контент (ФОТО)

434036031 724886413167758 4243590094873242490 n

Житель Кропивницького для привернення уваги до свого контенту та збільшення кількості підписників, знімав місцеві блокпости та викладав їх у соцмережу.

Блогер вказував у своїх відео точні координати блокпостів та попереджав своїх підписників щодо присутності на них представників ТЦК, повідомили в СБУ.

"Відео користувалися неабиякою популярністю та набирали понад 50 тисяч переглядів. Співробітники СБУ встановили місцезнаходження блогера і припинили його незаконну діяльність. Під час обшуку за місцем проживання фігуранта, за результатом якого виявили та вилучили компʼютерну техніку, носії інформації з відеоматеріали, а також мобільний телефон, за допомогою якого знімалися ці відео", – йдеться в інформації.

Зловмиснику повідомили про підозру у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 114-1 КК України (перешкоджання законній діяльності ЗСУ та інших формувань, вчинене в особливий період, шляхом несанкціонованого розповсюдження інформації про розміщення ЗСУ).

Документування злочинної діяльності проводилося співробітниками СБУ в Кіровоградській області за процесуального керівництва Кіровоградської обласної прокуратури.