25квітня2024

ГОЛОВНА АНОНСИ У серці міста – у центрі незалежності: кропивницькі бібліотекарі проведуть вуличну акцію

АНОНСИ

У серці міста – у центрі незалежності: кропивницькі бібліотекарі проведуть вуличну акцію

17Дня Незалежності

24 серпня, з 10:00 до 15:00 Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім. Є. Маланюка проводитиме вуличну акцію до Дня незалежності України «У серці міста – у центрі незалежності».

Під час вуличної акції жителі обласного центру матимуть можливість взяти участь у майстеркласах із виготовлення квітки-символу нашої області, зокрема, майстеркласах «Квітуча мрія – калейдоскоп історії» та «Квітка країни».

Також для гостей свята бібліотекарі підготували незвичайну книжкову виставку-інсталяцію у вигляді великого святкового торту з книгами, які мають автографи відомих українських та місцевих авторів. На виставці будуть представлені книги за усі роки незалежності.

«Родзинкою» вуличної акції стане Stopкадр фотосушка «На пульсі незалежності». На фотосушці будуть представлені світлини, які розкажуть про історію відзначення Дня незалежності України обласною бібліотекою для юнацтва ім. Є. Маланюка у ретроспективі, а на активних учасників вуличної акції чекатиме інтелектуальна вікторина «Незалежній Україні – слава нині і вовік», – зазнаили в бібліотеці.

Додаткову інформацію можна отримати в обласній бібліотеці для юнацтва ім. Є. Маланюка за адресою: Кропивницький, вул. Володимира Панченка, 6/15. 

Тел.: (0522) 32-10-12, 066 888 47 60;

Сайт: http://www.lib.kr.ua.