18травня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА ЕКОНОМІКА У Кропивницькому запрацювало кафе, відкрите у рамках програми «єРобота» (ФОТО)

ЕКОНОМІКА

У Кропивницькому запрацювало кафе, відкрите у рамках програми «єРобота» (ФОТО)

photo 2023 07 20 10 55 58 4 1

Місія створити яскраві емоції та познайомити клієнтів з трендовою та естетичною кухнею – мета автора бізнес-ідеї Дмитра Пенського.

Чоловік уже є реалізатором успішного закладу кав’ярні-піцерії у Кропивницькому, розповіли в КОЦЗ.

Заклад користується популярністю серед клієнтів протягом семи років. На базі чинного закладу завдяки напрацьованій базі клієнтів та досвіду Дмитро Миколайович відкрив ще один заклад "із родзинкою".

«Створення такого закладу стане ідеальним місцем для спокійного сніданку, зустрічей з колегами на ланч або сімейний обід, а ввечері – для розслаблення та вечірнього відпочинку. А тому, тільки-но я дізнався про дію грантової програми «єРобота», одразу почав реалізовувати свій задум у життя», – розповів грантер.

Маючи значний досвід підприємницької діяльності, чоловік навіть не сумнівався у власних силах. Він склав бізнес-план, подав заявку через Портал Дія, пройшов перевірку своєї ділової репутації відповідальним банком та презентував бізнес-план членам комісії Кіровоградського обласного центру зайнятості. Результат старань не забарився – ідею Дмитра Пенського було підтримано та схвалено Державним центром зайнятості.

Так, своїми коштами підприємець також долучився до відкриття кафе, однак отримання грантових коштів допомогло чоловіку реалізувати проєкт значно швидше. Тим самим «єРобота» допомагає надати робочі місця, чим і розвиває економіку країни. Наразі сім працівників уже зайняли свої робочі місця: три кухарі, три офіціанти та прибиральниця.

«Завдяки новому обладнанню, яке ми придбали, зокрема, на грантові кошти, високому маркетингу та команді професіоналів ми змогли відкрити заклад та продовжуємо пропонувати клієнтам якісні страви. Пам’ятайте, що потрібно завжди вірити у власні сили та мати ціль. Якщо буде мета, то завжди знайдеться шлях, по якому ви будете рухатися. Уряду я вдячний за розробку подібних програм та за віру в мою ідею», – запевнив Дмитро Пенський.

Взяти участь у грантовій програмі «єРобота» може ьагато хто. Детальна інструкція на порталі ДІЯ.