04травня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА ЕКОНОМІКА У громаді на Кіровоградщині з’явилася різнокольорова дорога (ФОТО)

ЕКОНОМІКА

У громаді на Кіровоградщині з’явилася різнокольорова дорога (ФОТО)

439021875 3744012422511684 6375023478323793570 n

На дорожньому полотні по вулиці Незалежній у Новгородці з'явилися яскраві написи, а ями поруч обведено жовтою фарбою для кращої видимості й попередження водіїв про небезпеку.

Саме цю дорогу відділ ЖКГ селищної ради відремонтував декілька місяців тому, виділивши на її ремонт понад три мільйони гривень, йдеться на сторінці "Новгородка – це ми!", яку модерує громадський активіст Павло Дейнеко.

"Сириця! Де дорога?" – такі написи "розкидані" по асфальту.

Автори статті пояснюють, що ремонтувати дорогу вирішили попри заклики жителів громади спрямовувати вільні кошти на допомогу українським військовим. Та дорожнє полотно на тій вулиці справді перебувало у жахливому стані та потребувало негайного ремонту.

Тому ремонт частини цієї вулиці було виконано. Але минуло всього декілька місяців і на щойно "полатаній" дорозі вже є вибоїни.

"Зауважимо, що протягом усієї каденції селищного голови, Олександр Сириця жодного разу не прозвітував перед громадою на відкритій зустрічі зі своїми виборцями. Хоча саме такий формат звітування передбачений законом", – закидають очільнику громади земляки.

І додають, селищний голова просто публікував звіт на сайті громади, але не зустрічався з людьми, вочевидь, побоюючись гострих питань і чесних відповідей. Тож, одне з запитань з'явилося прямо на дорозі.