19квітня2024

ГОЛОВНА КУЛЬТУРА Убивчий аромат цитрусових: Олег Бондар презентував кропивничанам свій новий роман (ФОТО)

КУЛЬТУРА

Убивчий аромат цитрусових: Олег Бондар презентував кропивничанам свій новий роман (ФОТО)

photo 2021 08 21 12 37 44

У п’ятницю, 20 серпня, під відкритим небом в середмісті Кропивницького книгарня «Є» презентувала нову гостросюжетну книжку письменника Олега Бондаря «Убивчий аромат цитрусових».

photo 2021 08 21 12 36 52У ході жвавої розмови з плодовитим автором творів у авантюрно-пригодницькому жанрі нашим земляком Олегом Бондарем, яку вміло підтримувала модераторка заходу літературознавця Надія Гармазій, присутні дізналися, що за його плечима уже понад десяток книжок. Прозі притаманний і тонкий психологізм, і людинознавство, й елементи детективу та містики, й інтелектуальний підтекст. Створювана творцем напруга не відпускає читача до останньої сторінки.

Що новий роман «Убивчий аромат цитрусових» – це не тільки несподівана жанрова форма, а й відображення сучасної української людини, її сумнівів і життєвих виборів, відлуння кривавих подій на сході. Це роман, що зробив свого автора фіналістом «Коронації слова».

Звісно не оминули й непростих реалій письменницького життя.

photo 2021 08 21 12 37 11

А ще завдяки присутньому очільнику болгарської громади області «Нашите хора» Сергію Осадчому прихильники творчості Олега Бондаря дізналися, що він – болгарин за національністю, котрий творить українською.

Насамкінець додамо, що незабаром у Кропивницькому варто чекати презентації ще одної гостросюжетної книги Олега Бондаря «Відірваний аркуш».

photo 2021 08 21 12 37 22

         Федір Шепель,

фото автора