02травня2024

ГОЛОВНА ПОЛІТИКА Кіровоградщина: стартує другий етап співпраці з DOBRE (ФОТО)

ПОЛІТИКА

Кіровоградщина: стартує другий етап співпраці з DOBRE (ФОТО)

346075071 1605105550000655 1539698893496980320 n

На Кіровоградщині розпочинається другий етап співпраці з USAID (DOBRE).

Уже підписали відповідний меморандум, йдеться на сторінці в соцмережі начальника Кропивницької обласної військової адміністрації Андрія Райковича.

Для Кіровоградщини, наголошує її очільник, продовження кооперації з цією потужною командою надзвичайно необхідне. За шість років у восьми громадах області вже втілена в життя майже півсотня проєктів – від просторового планування до відкриття молодіжних офісів.

"Нині орієнтири DOBRE дещо змінились, бо війна. В новій фазі співпраці - 6 громад: Компаніївська, Приютівська, Знам’янська, Новоукраїнська, Помічнянська, Новопразька. Шість громад – гарний приклад для інших, як розвивати місцевий простір, як комунікувати з громадянським суспільством і створювати сьогодні ефективне завтра. Вони отримали реальну можливість реалізовувати проєкти, що спрямовані на економічний і соціальний розвиток територій, екстрене реагування на виклики, пов’язані з військовою агресією росії", – зазначив пан Райкович.

З цих причин підписання меморандуму він вважає не протокольною, а продуктивною зустріччю. І додає, спільно вдасться реалізувати плани і далі результативно працювати на розвиток громад Кіровоградщини.