04травня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО Громада Кропивницького не залишила літніх людей сам на сам у протистоянні вірусу

СУСПІЛЬСТВО

Громада Кропивницького не залишила літніх людей сам на сам у протистоянні вірусу

Сьогодні, 23 березня, соціальну підтримку отримали 20 одиноких пенсіонерів Кропивницького.

23 7

Про це інформує пресслуба міськради.

В умовах загрози поширення коронавірусу багато літніх людей обласного центру виявилися заручниками ситуації.

Саме ця категорія населення наразі найбільш вразлива до небезпечної інфекції, а тому має неухильно дотримуватися карантину та залишатися вдома.

Минулого тижня секретар міської ради, депутат Андрій Табалов доручив своїм помічникам на округах зв’язатися телефоном та з’ясувати стан здоров’я самотніх пенсіонерів і закликав кропивничан подбати про своїх літніх батьків, родичів та сусідів.

«Звертаюся до всіх кропивничан, подбайте про своїх батьків, дідусів, бабусь, особливо, якщо вони живуть самі. Поцікавтеся, можливо, у вашому будинку є люди з інвалідністю, які потребують допомоги. Зараз нам усім треба об’єднатися, щоб зупинити розповсюдження інфекції», – наголосив очільник депкорпусу.

23 8

Так, на виборчому окрузі №1 помічниця депутата Надія Барабаш разом із головами ОСББ провідали самотніх пенсіонерів, аби переконатись, що вони забезпечені усім необхідним, та, за потреби, надати їм посильну допомогу.

«Серед цих людей є такі, які зовсім не виходять на вулицю через стан здоров’я, іншим – просто треба поберегтися. Тому ми передали на перший час необхідний запас продуктів та залишили номери телефонів, за якими звертатись, якщо виникне потреба у допомозі», – зауважила помічниця місцевого обранця.

23 9

      Читайте також: