21травня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО У Кропивницькому відзначили працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування (ФОТО)

СУСПІЛЬСТВО

У Кропивницькому відзначили працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування (ФОТО)

417534123 811329597703680 9101088991365657370 n

У Кропивницькому напередодні Дня працівників ЖКГ і побутового обслуговування подякували за виконання складної і важливої для громад роботи кращим представникам житлово-комунальної сфери всієї області.

"Ми вдячні також нашим базовим готелям, перукарням, побутовим закладам – за стабільне партнерство, за допомогу фронту, за опіку поранених. Низький уклін тим, хто, не вагаючись, пішов до лав ЗСУ і гідно захищає нашу країну, свої родини, свою землю.Спасибі кожному і кожній за невтомну щоденну роботу", – зазначив начальник ОВА Андрій Райкович.

І в мирний час, і зараз на плечах працівників комунальної галузі величезна відповідальність – не тільки забезпечення міста теплом, водою, електроенергією, наведення благоустрою на його території, а й підтримка у воєнний час стабільної життєдіяльності всієї громади, захист критичної інфраструктури, допомога сусіднім прифронтовим і де окупованим територіям.

Заступник міського голови Олександр Мосін за вагомий особистий внесок у сферу житлово-комунального господарства Кропивницького, сумлінну працю і високий професіоналізм вручив відзнаки Кропивницької міської ради та виконавчого комітету.