03травня2024

ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО Кіровоградщина: для бальнеологічної лікарні закупили енергетики

СУСПІЛЬСТВО

Кіровоградщина: для бальнеологічної лікарні закупили енергетики

2175013

Угоду вартістю 241 тисяча гивень на постачання безалкогольних напоїв уклали в Знам’янській обласній бальнеологічній лікарні. 

Окрім мінералки та солодкої води лікарня замовила у ФОП Олег Завгородній енергетики, повідомили в «Антикорупційний вимір».

Оприлюднена в системі Prozorro угода свідчить про те, що постачальник має поставити лікарні 47 найменувань напоїв. Серед найменувань є мінералка «Поляна Квасова», «Лужанська»,  «Трускавецька», «Боржомі», солодка вода «Coca-Cola», «Фанта Апельсин», «Рерсі», «Живчик», «Лимонад», «Тархун», «Біола Чамбо», «Мохіто соковмісний», «Сітро» та інші, а також різні види холодного чаю.

Вартість напоїв – від 9 до 75 гривень, ціни на рівні роздрібних у супермаркетах.  

Ще лікарня замовила енергетики «Hell», «Red Bull», «Battery EXOTIC», «Pit Bull», «NON STOP». Йдеться про 1200 банок об’ємом 0,25, 0,3, 0,5 л. 

Довідково: бальнеологічна лікарня – це «багатопрофільний санаторій, що надає якісні послуги з лікування та реабілітації пацієнтів із захворюваннями опорно-рухового апарату, серцево-судинної та нервової систем, шлунково-кишкового тракту, шкіри, ендокринної системи, гінекологічними захворюваннями та патологіями, викликаними порушеннями обміну речовин».

Олег Завгородній зареєстрував ФОП 2020 року, основний вид діяльності – неспеціалізована оптова торгівля.

За інформацією з аналітичної системи Youcontrol, на публічних закупівлях він співпрацював із Рівнянською спецшколою та Знам’янською лікарнею, які підпорядковуються Кіровоградській обласній раді.

Світлина – ілюстративна