04травня2024

ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО Непереможені: видадуть ще один том історій про кропивницьких героїв (ФОТО)

СУСПІЛЬСТВО

Непереможені: видадуть ще один том історій про кропивницьких героїв (ФОТО)

5021 08 28 12 55 22

У Кропивницькій міській раді обговорили питання створення ще однієї книги–пам’яті про героїв-земляків “Непереможені”.

До обговорення запросили рідних військовослужбовців, які загинули під час повномасштабного вторгнення російських окупантів в Україну.

З організаційною складовою роботи над книгою учасників зустрічі ознайомила радниця начальника обласної військової адміністрації Євгенія Шустер. Вона представила журналіста, який працюватиме над текстами, – Сергія Полуляха.

"Книга “Непереможені” має свій формат, він затверджений художньою радою. Єдине, що ми просимо від вас, зібрати якомога грунтовніший матеріал про чоловіка, батька, сина чи вашого брата. Обов'язково – з фото, з різних періодів життя: шкільні, студентські фото, і головне – військові.

Ми визначили три формати збору інформації — віддруковані чи написані матеріали, в електронному вигляді і живе спілкування. Як вам зручно. Достовірність поданої інформації у книзі це буде наша з вами спільна відповідальність", – зазначила Євгенія Шустер.

Альманах “Непереможені” видається за кошти громади, розповсюджується по бібліотеках, музеях. Рідні отримають по примірнику книги безкоштовно.

Довідково: йдеться про друге видання серії, перший альманах був присвячений загиблим учасникам АТО/ООС.