04травня2024

ГОЛОВНА Новини Кропивницькі волонтери відремонтували ще два авто для ЗСУ (ФОТО)

Новини

Кропивницькі волонтери відремонтували ще два авто для ЗСУ (ФОТО)

433958676 822389486589873 6716264826371533023 n

Ще для одного з підрозділів Збройних Сил України, сформованого переважно з мешканців Кіровоградщини, відремонтували два автомобіля.

До Кіровоградської обласної ради, повідомлили у відомчій пресслужбі, звернулись військовослужбовці одного з підрозділів військової частини А4986 із запитом допомогти відновити автомобілі: вантажний КАМАЗ та легковий «Шевроле Нива». Військовим необхідно було замінити в машинах деякі вузли, що вийшли з ладу.

Роздавальну коробку для «Шевроле» придбали через сервіс оголошень, а інші запчастини знайшли на автотранспортному підприємстві кропивницьких волонтерів Володимира і Геннадія Шевченків у співпраці з громадською організацією «Фундація духовного та національного відродження «Чорний ворон».

Батько з сином власноруч розібрали вузли, перебрали їх, замінили частину деталей, наново зібрали вузли та пофарбували (аналогічно перебрали й роздавальну коробку). На все знадобилося три дні.

"Військовим машини потрібні тут і зараз, тому ми вирішили, що наш КАМАЗ може почекати. Нехай ці запчастини працюють на перемогу. Допомога військовим має бути на першому місці", – зауважив Геннадій Шевченко.

У четвер, 28 березня, запчастини поїхали до місця дислокації бойового підрозділу ВЧ А4986.

Довідково: Володимир і Геннадій Шевченки допомагають Збройним Силам України з 2014 року. Батько і син мають чимало відзнак за свою волонтерську діяльність, у тому числі – нагороджені нагрудним знаком Головнокомандувача ЗСУ «За сприяння війську».