20квітня2024

ГОЛОВНА КРИМІНАЛ У Кропивницькому районі директору підрядної організації повідомили про підозру

КРИМІНАЛ

У Кропивницькому районі директору підрядної організації повідомили про підозру

20 12 53

Слідчі СУ ГУНП в Кіровоградській області, за процесуального керівництва Кіровоградської обласної прокуратури повідомили про підозру у кримінальному провадженні відносно одного із суб’єктів підприємницької діяльності.

Його підозрюють у привласненні коштів місцевого бюджету, виділених на реконструкцію котельні та системи опалення Іванівської філії КЗ «Соколівське НВО», що знаходиться в с. Іванівка, Кропивницького району.

 У ході слідства встановили, що наприкінці 2018 року представник підрядної організації, зловживаючи своїм службовим становищем, шляхом внесення недостовірних відомостей до звітної документації щодо вартості закупівлі котлів, заволодів бюджетними коштами на 56 тис. гривень, чим спричинив КО «Відділ освіти, молоді та спорту Соколівської сільської ради» матеріальну шкоду на вказану суму.

Під час досудового розслідування, у зв’язку з отриманням достатніх доказів, директору підрядної організації повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого  ч. 2 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України.

Досудове розслідування триває. Вживаються заходи щодо забезпечення відшкодування завданої кримінальним правопорушенням шкоди.