28березня2024

ГОЛОВНА КРИМІНАЛ У жителя Кіровоградщини вилучили відеоматеріали з дитячою порнографією: розпусникові оголосили про підозру

КРИМІНАЛ

У жителя Кіровоградщини вилучили відеоматеріали з дитячою порнографією: розпусникові оголосили про підозру

1 naruchniki arest

Зловмисник вчиняв розпусні дії відносно неповнолітніх дівчат, зокрема в Інтернеті. За скоєне чоловікові може загрожувати до восьми років за ґратами.

Злочинну діяльність 21-річного місцевого мешканця викрили кіберполіцейські Кіровоградщини спільно з міграційною поліцією та слідчими обласної поліції, повідомили в департамент кіберполіції.

Правоохоронці встановила, що чоловік у соціальних мережах і месенджерах спілкувався з неповнолітніми дівчатами та в ході листування спонукав їх до виготовлення фото інтимного характеру.

Крім цього, днями фігурант поблизу дитячого майданчика задовольняв власну статеву пристрасть у присутності неповнолітніх. Зловмисника затримали правоохоронці на місці вчинення злочину в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

У його оселі працівники поліції провели обшук та вилучили комп'ютерну техніку, на якій виявлено фото та відеоматеріали з дитячою порнографією, а також інші докази причетності до протиправної діяльності.

Чоловікові оголосили про підозру за ч. 2 ст. 156 (розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України.

Підозрюваному може загрожувати до восьми років позбавлення волі. Слідчі дії тривають.

Процесуальне керівництво здійснює Кропивницька окружна прокуратура.