20квітня2024

ГОЛОВНА ПОДІЇ Діяти на випередження: у Кропивницькому відновлять рейдові перевірки

ПОДІЇ

Діяти на випередження: у Кропивницькому відновлять рейдові перевірки

11032102ico

Кропивницький міський голова Андрій Райкович укотре закликав містян повернутися до суворого дотримання усіх карантинних вимог: носити маски, користуватись антисептиками, дотримуватися соціальної дистанції.

Нині почала зростати кількість хворих на коронавірус. Міністерство охорони здоров’я наголошує на тому, що чергова хвиля COVID-19 може накрити Україну вже в найближчі два тижні, тож нині просто необхідно дотримуватися карантину, а ще – посилити темпи вакцинації населення. Про це йдеться на сайті міськради.

Під час апаратної наради вчора, 9 серпня, Андрій Райкович подякував усім організаторам виїзних пунктів вакцинації. За один день там щепили 160 людей. Але нині необхідно закликати більше містян і до стаціонарних пунктів.

"Мене хвилює освітянська статистика. Немає навіть половини провакцинованих, а МОЗ говорить про те, що їх повинно бути 80%. Саме тоді школа працюватиме ефективно. У нас є можливість почати нормальний навчальний рік в стінах школи, тому проводьте роботу з педагогічними колективами і переконуйте, що ми не можемо наражати на небезпеку як вчителів, так і дітей. А штам “Дельта” зачіпає і молодих! Ось в чому загроза", – переконаний очільник обласного центру.

Санітарні служби, поліцію міський голова закликав поновити рейди торговельними мережами та ринками, прибрати стихійні торговельні точки. Він вважає, краще діяти на випередження розповсюдження небезпечного захворювання.

Читайте також: Міський голова Кропивницького наполегливо закликає імунізуватися проти COVID-19

Андрій Райкович пообіцяв допомогти кропивничанам, чиє майно пошкодив буревій, але в порядку черги

У Кропивницькому готуються до будь-якого розвитку подій із захворюванням на коронавірус