02травня2024

ГОЛОВНА ПОДІЇ Правоохоронці Кіровоградщини викрили злочинне угруповання наркозбувачів (ФОТО)

ПОДІЇ

Правоохоронці Кіровоградщини викрили злочинне угруповання наркозбувачів (ФОТО)

436480787 741087921532579 7776064956379033469 n

Протиправна діяльність злочинної групи базувалась на збуті особливо небезпечних наркотичних засобів – метадону, опію, метамфетаміну на території міста Олександрії та Олександрійського району.

За процесуального керівництва прокурорів Кіровоградської обласної прокуратури повідомлено про підозру сімом мешканцям Кіровоградщини за фактом збуту наркотичних засобів та психотропних речовин (ч. 2 ст. 307 КК України).

Під час проведення 25 одночасних обшуків за місцем проживання та у транспортних засобах, які використовували зловмисники, виявлено сильнодіючі наркотичні засоби, психотропні речовини та лікарські препарати, вартість яких за цінами чорного ринку становить чверть мільйона гривень.

Із незаконного обігу вилучили наркотичні засоби: метадон та опій, психотропні речовини: метамфетамін, хімічні сполуки для виготовлення наркотичних засобів, сильнодіючі лікарські препарати, заборонені для немедичного вживання, банківські картки, електронні ваги та грошові кошти.

Прокурори уже звернулися до суду з клопотанням щодо обрання усім учасникам угруповання запобіжних заходів у виді тримання під вартою.

Також прокурори клопотатимуть про накладення арешту на майно підозрюваних.

Досудове розслідування здійснює СУ ГУНП в області.