23квітня2024

ГОЛОВНА Ще.. КОЛОНКИ Кропивничан вітає відомий політичний аналітик Олексій Волович

З ПЕРШИХ УСТ | НОВИНИ КІРОВОГРАДЩИНИ

Кропивничан вітає відомий політичний аналітик Олексій Волович

24 den nezalezhnosti listivki kartinki

Дорогі  земляки-кропивничани! Вітаю і поздоровляю Вас з  ХХVI річницею  Незалежності  України!

11694819 1444115345912941 6056957921719244391 nМайже тисячу років, з часів Київської Русі, українці прагнули вільно жити, сповідувати свої традиції та звичаї,  не зазнаючи при цьому поневірянь та утисків. День Незалежності  - це  передусім день вдячної  пам’яті про наших предків, які впродовж віків боролися за  державність України, берегли наші традиції, мову, культуру. З часів Богдана Хмельницького Україна пройшла складний і драматичний  шлях боротьби за Незалежність. І сьогодні кожен із нас має можливість примножити Незалежність і могутність  нашої  держави та  добробут нашого народу.  

Сьогодні уклінно подякуємо  героям  Небесної  сотні,  і  кращим  синам України,  які  віддали і віддають  свої  молоді  життя   в боях  проти російських агресорів на  Донбасі   за   гідне  і  незалежне  життя  усіх  українців. Незалежність народжується з людської і національної гідності. Гідність – це злагода з Богом, це відчуття господаря у власному домі, це  повага  до наших  предків і відповідальність перед нашими нащадками. Незалежність народжується  в боротьбі  за  Справедливість і Правду, яка робить нас вільними і сильними. Почуття гідності притаманно лише  вільній  людині.  Невільники не знають гідності. Їм не потрібна незалежність – вони потребують лише  звичного  і зручного  ярма.

Важко напевно  сказати -  чого більше  було у нас за  ці  26  років -  здобутків  чи  втрат. Ці роки Незалежності стали випробовуванням для всіх нас на зрілість, здоровий глузд, на терпіння  і  толерантність.  Сьогодні ми не  повинні  звинувачувати в усіх наших  проблемах і негараздах  тільки  «внутрішніх  і зовнішніх ворогів».  Перш  за  все,   кожен із нас  має  сказати  собі - що  він особисто  на  протязі  26 років  робив для зміцнення  Незалежності нашої  держави  і єдності  нашої  нації і що  він  зможе  зробити в наступні  роки. 

Дорогі  земляки-кропивничани, з нагоди 26-ї річниці Незалежності нашої Держави бажаю Вам міцного здоров’я, великого родинного щастя, миру, взаєморозуміння, злагоди та добробуту. Нехай День Незалежності об’єднає всіх нас для реалізації ідеї державності та соборності в ім’я процвітання нашої Вітчизни. Нехай кожен день  нашого життя буде осяяний високим злетом душі, сповнений новими здобутками, а наші добрі справи множать   славу рідної  України.  Нехай тепло та затишок  родинної оселі,  а також  підтримка  вірних  побратимів  надійно  оберігають вас від  життєвих негараздів, додають Вам  натхнення  для  нових  творчих   звитяг  в   ім’я   України. Бажаю вам здоров’я, щастя, успіхів в усіх ваших справах і нехай мрія про краще життя окриляє вас на нові звершення, на нові добрі справи в ім’я нашої України   та  її  майбутніх  поколінь. 

З великим святом Вас!                     

Олексій  Волович