01травня2024

ГОЛОВНА Ще.. ЗДОРОВ'Я Кіровоградська обласна стоматполіклініка отримала сучасне медичне обладнання (ФОТО)

ЗДОРОВ'Я

Кіровоградська обласна стоматполіклініка отримала сучасне медичне обладнання (ФОТО)

430023103 808949957933826 2401957220532187740 n

В обласній клінічній стоматологічній поліклініці запрацювали нові стоматологічні установки A-dec.

Про це повідомила генеральна директорка медзакладу Олена Мар’єва.

За її словами, стоматологічні установки A-dec мають одні з найкращих у галузі ергономічні характеристики. Завдяки цьому, зокрема, лікар може швидко брати та повертати наконечники та інші інструменти на місце, не відволікаючись від ротової порожнини пацієнта.

Панель «де-люкс» – покращена сенсорна панель системи A-dec, яка дозволяє з легкістю керувати роботою наконечника, допоміжного обладнання, крісла, стоматологічного світильника тощо, а також програмувати дані для двох лікарів.

«Колектив поліклініки щиро дякує Центру громадського здоров’я України за те, що надали нам це сучасне обладнання. Тепер нашим фахівцям набагато легше, а головне – комфортніше лікувати пацієнтів. Наші клієнти також високо оцінили переваги нового обладнання», – наголосила генеральна директорка закладу.

В установку інтегрована унікальна система витрати води, яка не допускає її застоювання і, отже, накопичення в ній бактерій. Кріплення крісла передбачає монтаж бормашини з положеннями для шульги або правші, забезпечує ергономічне та ефективне розташування. У свою чергу, вбудований блок фіброоптичного світла дозволяє підключати до чотирьох наконечників зі світлом або інші прилади.