01травня2024

ГОЛОВНА Ще.. ЗДОРОВ'Я Фахівці КОЦКПХ розповіли дітям про необхідність щеплень та подарували тематичні книжки (ФОТО)

ЗДОРОВ'Я

Фахівці КОЦКПХ розповіли дітям про необхідність щеплень та подарували тематичні книжки (ФОТО)

431808694 751430860463293 7069687689132567495 n

Що діти мають знати про віруси та бактерії? 

Фахівці Кіровоградського обласного центру контролю та профілактики хвороб провели інформаційно-просвітницьку роботу серед дитячого населення району Новоукраїнського району про кір та його профілактику, повідомили в пресслужбі ОЦКПХ.

"З вихованцями старших груп закладів дошкільної освіти провели тематичне заняття на тему: «Віруси та бактерії». Малечі вручили книжечки «Лілі, яка потоваришувала з вірусами та здійснила їхню найбільшу мрію», дорослим — «Кір: швидкий і небезпечний»", – йдеться в повідомленні.

У закладах дошкільної освіти Маловисківської територіальної громади здійснили санітарно-освітню роботу щодо профілактики інфекційних захворювань та необхідності вакцинації згідно з Національним календарем щеплень.

З медичними працівниками закладів дошкільної освіти «Ромашка» та «Веселка», провели бесіди щодо імунізації проти інфекційних хвороб та вручили плакати «Захищаймо своїх. Вакцинуймо дітей!», «Вакцинація дітей від поліомієліту», «КІР: швидкий і небезпечний».

Довідково: матеріал підготовлено у рамках проєкту Український католицький університет UCuniversity (УКУ) за підтримки Дитячого фонду ООН (UNICEF Ukraine) та уряду Бельгії. Матеріал представляє позицію авторів і не обов’язково відображає позицію УКУ, Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) або уряду Бельгії.