20квітня2024

ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО Контрольно-пропускні пункти навколо Кропивницького під’єднають до енергоживлення

СУСПІЛЬСТВО

Контрольно-пропускні пункти навколо Кропивницького під’єднають до енергоживлення

Шість контрольно-пропускних пунктів на магістральних в’їздах до Кропивницького розпочнуть функціонувати від понеділка, 6 квітня.

02 2

Функції КПП, склад моніторингової групи, умови її діяльності стали предметом розгляду міського штабу з ліквідації надзвичайної ситуації під головуванням керівника робіт, заступника міського голови Олександра Мосіна, вчора, 1 квітня.

Особовий склад моніторингових груп із семи осіб на кожному КПП буде сформований із представників Національної поліції, Кропивницького міськрайонного відділу УДСНС, Національної гвардії та медичного працівника. Працюватимуть цілодобово у дві зміни: із 07.00 до 19.00 та від 19.00 до 07.00.

«Загальне керівництво роботою моніторингової групи покладене на працівника органу Національної поліції. Рятувальники встановлять необхідну кількість наметів у визначених місцях з відповідним обладнанням. Алгоритм дії медичних працівників з проведення температурного скринінгу і подальшого тестування та супроводження, у разі потреби, розроблює управління охорони здоров’я міської ради», – зазначив начальник штабу.

На головне управління ЖКГ та комунальне підприємство «Міськсвітло» покладено зобов’язання забезпечити територію КПП освітленням та підключення обладнання до енергоживлення.

На території контрольно-пропускних пунктів будуть встановлені також технічні засоби регулювання руху: попереджувальні, заборонні, наказові, інформаційно-вказівні дорожні знаки, знаки пріоритету, дорожня розмітка. КПП облаштують біотуалетами та ємностями для збору сміття.

http://www.kr-rada.gov.ua