26квітня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО Хто відшкодує збитки кропивницькій компанії "Екостайл", чий сміттєвоз провалився в яму та зламався

СУСПІЛЬСТВО

Хто відшкодує збитки кропивницькій компанії "Екостайл", чий сміттєвоз провалився в яму та зламався

3ba9488b128294fe

У селищі Гірничому два дні не могли витягти сміттєвоз компанії "Екостайл", що провалився у яму та зазнав пошкоджень.

Про це речниця підприємства Неля Желамська розповіла Суспільному.

За її словами, балансоутримувач території, де провалась машина, – комунальне підприємство "Універсал 2005". Його керівник Віктор Панішко заперечив, що ділянка дороги, де провалився сміттєвоз, перебуває на балансі підприємства.

Частину дороги на наявність водопровідних і каналізаційних мереж перевірили працівники кропивницького водоканалу, розповіла директорка Валентина Давидчук. За її словами, мережі там відсутні.

Сміттєвоз тепер потребує ремонту, механізми, якими підіймали сміттєві баки, поламалися.

"Машина зараз у неробочому стані. Для компанії – це збитки, і немалі. "Екостайл" буде подавати скаргу, з'ясовуємо, яка служба проводила там ремонтні роботи. Хочемо, щоб "Екостайлу" компенсували гроші на ремонт сміттєвоза. Нині чекаємо на кран, бо простим тягачем відбуксирувати його не виходить, тому що він глибоко впав", – зазначила Неля Желамська.

Сміттєвоз вагою 14 тонн провалився в яму на вулиці Перша лінія. Ця машина вивозила сміття з усього селища Гірничого, де проживають майже три тисячі людей. Через цю ситуацію збився графік роботи. Довелося задіяти черговий автомобіль, який зібрав сміття на селищі Гірничому.