19квітня2024

ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО У Кропивницькому триває процес підготовки до опалювального сезону

СУСПІЛЬСТВО

У Кропивницькому триває процес підготовки до опалювального сезону

239073773 3005006113122109 8298538739885177324 n

Як уже інформували, міський голова Андрій Райкович узяв участь у селекторній нараді під головуванням голови обласної державної адміністрації Марії Чорної.

Йшлося про підготовку до опалювального сезону 2021-2022 років.

Андрій Райкович зауважив, що Кропивницький, не втрачаючи часу, розпочав підготовку до нового опалювального сезону відразу після завершення попереднього. І нині цей процес триває: працівники КП «Теплоенергетик» виконують планові ремонти котлів, електромереж, запірної арматури, насосів, випробовують обладнання.

Готують до холодів і житлові будинки та заклади соціальної сфери. Там виконують промивання та гідравлічні випробування внутрішніх мереж. Повірку приладів обліку, димових каналів, сигналізаторів газу.

Втім, ситуація на КП «Теплоенергетик» залишається напруженою: і досі арештовані рахунки підприємства, існує дебіторська та кредиторська заборгованість, утруднює роботу чимала зношеність теплогенеруючого обладнання та на 65% розбалансована система теплопостачання. Тож Андрій Райкович сьогодні ставить чітке завдання пришвидшити процес створення нової стратегії теплопостачання Кропивницького. У цій справі місту допомагає команда професіоналів USAID.

Читайте також: Як формуватимуть тарифи на послугу постачання теплової енергії в опалювальному сезоні на Кіровоградщині

Щоб не мерзнути взимку: кропивничан закликають якомога швидше погасити борги за теплопостачання

У Кропивницькому виділять майже 300 тисяч гривень на модернізацію теплообладнання