19квітня2024

ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО У віддаленому мікрорайоні Кропивницького запрацювала сучасна спортивна локація (ФОТО)

СУСПІЛЬСТВО

У віддаленому мікрорайоні Кропивницького запрацювала сучасна спортивна локація (ФОТО)

34474 1200x800 2

Жителі селища Нового у Кропивницькому отримали можливість займатися фізичною культурою на сучасному новозбудованому спортивному майданчику.

34483 1200x800 2

Мультифункціональний комплекс  звели в рамках «Громадського бюджету».

Учора, 15 вересня, Кропивницький міський голова Андрій Райкович, заступник міського голови Сергій Колодяжний, депутати міської ради Віталій Вязовцев та Валентина Яремчук взяли участь в його урочистому відкритті.

Майданчик має штучне покриття, де діти матимуть можливість займатись футболом,  волейболом, тенісом та гандболом. Зелений газон – високої якості, огорожа з 3D  секцій, висотою в понад два метри.

Найбільший захват новий майданчик викликав у  дітей. Вони запевняють – радо займатимуться тут фізичними активностями. І одразу довели свою готовність до тренувань, продемонструвавши високу спортивну майстерність.

Андрій Райкович зауважив, що на селищі Новому і надалі втілюватимуть у життя  цікаві проєкти – від найменших до масштабних. Туди пішов новий транспорт, відкрито окремий пункт поліції, зведена практично нова котельня. А далі буде реалізований масштабний інфраструктурний проєкт – капітально відремонтована та освітлена вулиця Металургів.

"Сьогодні ми реалізували ще один  маленький, але помітний проєкт – нова спортивна локація. І ця ідея, запропонована  громадою, стала реальністю. Терпіння, згуртованість, віра у власні сили і у спільну згуртовану роботу крок за кроком змінюватимуть селище на краще. Я вітаю вас із прийдешнім Днем міста! Кропивницький – наш спільний дім! Нехай у ньому буде мирно, комфортно і радісно усім", – зазначив Андрій Райкович. 

І поросив дітей та дорослих берегти локацію, займатися там спортом і гарно проводити дозвілля.

34473 1200x800 2